UX Design
Studio

Wat ik doe

Klanten helpen van begin tot eind in het design proces en dan beginnen we weer opnieuw door te leren van de gebruikers. Zo kunnen we een app, website of e-commerce platform constant samen met de klant verbeteren.

UX Research

Voordat je kan beginnen met UX design is onderzoek nodig. Zitten gebruikers op de nieuwe app, functionaliteit of website te wachten? Wat kan er beter aan een bestaande website? Met UX research willen we antwoorden op die vragen.

UX Design

Als ik antwoorden heb op de vragen die uit het UX onderzoek hebben gehaald. Maak ik een UX design. Dit design ga ik testen bij gebruikers, aanpassen en verbeteren totdat de juiste oplossing is gevonden. Alles voor een blije klant.

UI Design

Het UX design vertaal ik in een UI design. De huisstijl die al dan niet ontwikkelt is pas ik hierop toe. Met tools als Abstract, Zeplin en InvisionApp kan ik stakeholders meenemen in dit proces. Ook de developer hand-off gebeurt hierdoor perfect.

Design Sprint

In 3 dagen van een idee voor een nieuwe of bestaande app of website. Het resultaat: Een tastbaar en geteste demo app of website. Een Design Sprint bespaart jou zo veel tijd en geld in de ontwikkelingsfase van jouw app of website oplossing.

Merkidentiteit

De merkidentiteit zijn alle elementen die jouw merk een gezicht geven in de markt. De merkidentiteit heeft betrekking op de stijl, design, kleur, logo en naam van een merk. StyleBrigade kan jou hierbij volledig ontzorgen. Het resultaat een Design System.

Marketing Strategie

Het bepalen van een Markteting Strategie de Kernvragen zijn; Wat wil je bereiken? En; Hoe wil je daar komen? De lange-termijnkoers dient vervolgens ook vertaald te worden naar tactische of operationele korte-termijnbeslissingen. Daar help ik je graag bij.

Kopje koffie?

In het Dominicanenklooster

Studio

Assendorperdijk 2
8012 EH Zwolle

© 2021 Stylebrigade. Alle rechten voorbehouden.